Holtålen kommune

Fra 220 til 1332 moh finner du alt hva Holtålen har å by på.

Fra slake vidder til fjell med storslagen utsikt. Fra laksefiske i Gaula til å hekte fjellørret på kroken i et av våre utallige fjellvann. Fra håndballkamp i Hovet til luftige svev i Ålen skisenter. Fra jakt i villreinens rike til sanking av naturens overskudd i kurver og spann. Fra milevis med oppkjørte skiløyper til urørte vidder i ensomhet. Fra å dykke til bunns i bassenget til å klatre til topps i klatreveggen. Fra lokalmat fra Kaffekråas rikholdige bord til setermat i en av våre vakre seterdaler. Fra utendørs styrketrening i aktivitetsparken eller runder i rulleskiløypa ved Haltdalen stadion. Fra mektige konsertopplevelser ved Nordpå Fjellhotell til strengelek eller teater i godt fellesskap. Fra action i motorsportsenteret til å henge med venner på fritidsklubben.

Vi inviterer deg til stedet, oppvekstmiljøet, fritida, arbeidshverdagen, fjellet og folket; til livet vårt.

opplev – bo – spis – nyt – lev

Trygt å vokse, fritt å leve

“E trives i Aunegrenda, for her kan e sykle overalt, og det går helt fint å vør ute bittelitt lenger om såmmårkvelden e skikkelig fin”
– Synne

Det er livets opplevelser som teller, og vårt mål er at alle skal ha gode opplevelser i Holtålen. Både de som bor her, de som er her på deltid og de som titter innom ei kort stund.

Vi har barnehager med naturen som lekeplass, skoler som prioriterer å være tett på elevene, en kulturskole som tilpasser seg endringene i barne- og ungdomskulturen og et mylder av lag og foreninger som står på for å skape samhold og opplevelser på hele livsveien.

Vi utnytter småkommunefordelen og opplever et tett samarbeid mellom de offentlige tjenestene, samt en eldreomsorg som er fremoverlent når det kommer til innovasjon og utvikling.

Vi har en mangfoldig arbeidsregion, og kombinert med så og si ingen ledighet, ligger dette til rette for at mange kan finne sin arbeidshverdag her. I tillegg ligger Holtålen slik til at det også er en praktisk base for de som jobber langturnus, for eksempel offshore eller på anlegg.
For de som kan arbeide online, er det også flere muligheter for kontorfellesskap.

Aunegrenda, Haltdalen, Hessdalen og Ålen er våre fire bygder, og miljø og aktivitet utfyller hverandre godt. Samholdet som oppleves i slike små lokalsamfunn er unikt, og noe alle burde fått gleden av å kjenne på.

Når man lever her oppunder fjellbandet så byr de storslagne naturopplevelsene nesten på seg selv.
Vi deler de gjerne med deg!

Følg HeiHoltålen på sosiale medier. Vi ønsker å vise deg mulighetene du har her – både som innbygger, fritidsboligeier og som turist.

Tekst: Holtålen kommune
Foto: Holtålen kommune