Informasjonskapsler

Oppdatert: November 2023

På Studiesenteret Trøndelag Sør benytter vi oss av informasjonskapsler, også kjent som cookies, for å forbedre brukeropplevelsen på vår nettside. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du besøker nettsider.

De hjelper oss å huske dine innstillinger og preferanser, gjøre innhold og annonser mer relevant for deg, og samle statistikk som gir oss innsikt i hvordan våre tjenester brukes. Når du bruker vår nettside, kan informasjonskapsler for eksempel lagre informasjon om hvordan du navigerer på siden, hvilke sider du besøker ofte, og hvilke innstillinger du har valgt, slik at du ikke må gjenta dem ved hvert besøk.

Denne informasjonen er avgjørende for at vi kan tilpasse våre tjenester og sikre at nettsiden fungerer så effektivt som mulig.

Du har full kontroll over bruken av informasjonskapsler og kan endre innstillingene i nettleseren din for å akseptere, avvise eller slette dem. Dette gjøres forskjellig i ulike nettlesere, og du kan finne detaljert informasjon om hvordan du administrerer informasjonskapslene på nettvett.no.

Du får også valg om å endre innstillingene når du besøker nettstedet vårt for første gang.

Det er også nyttig å kjenne til ekomloven § 2-7b, som gir veiledning om bruk av informasjonskapsler.

Vær oppmerksom på at hvis du velger å endre innstillingene for informasjonskapsler, kan det påvirke funksjonaliteten på Studiesenteret Trøndelag Sørs nettsider. Noen tjenester og funksjoner kan muligens ikke fungere optimalt uten at informasjonskapsler er aktivert.

Vi anbefaler at du beholder informasjonskapsler aktivert for å få mest mulig ut av våre nettsider.