HR og personalutvikling

Søknadsfrist: 15.april (restplasser kan søkes fra 30. mai)
Kurstype: Høyere utdanning
Studiepoeng: 60 studiepoeng

Utdanningen i HR- og personalutvikling forbereder deg for ledende roller innen et fagfelt som er avgjørende i alle bransjer. Gjennom en blanding av teori og praktisk tilnærming til HR- og personalutvikling, vil du etter endt utdanning være rustet til å håndtere muligheter og utfordringer for små og store organisasjoner.

Les mer om studiet her

Søk her

FAKTA

Utdanningsform: nettbasert med digitale samlinger

Varighet: fulltid over ett år, eller deltid over to år

Studiepoeng: 60

Oppstart: august 2024

Søknadsfrist: 15. april

Utdanningen i HR- og personalutvikling er utviklet for å gi deg en dyptgående forståelse av menneskelige ressurser og dens kritiske rolle i organisasjoner. Utdanningen er skreddersydd for å møte behovene til både deg som er nykommer til HR-feltet og til deg som allerede har en fot innenfor, men som søker å fordype din kompetanse.

Utdanningen er praktisk orientert, med case-studier, gruppearbeid, og prosjekter som speiler virkelige arbeidssituasjoner, for å forberede studentene på de utfordringene og mulighetene som finnes i en rolle innenfor HR- og personalutvikling. Enten du ser for deg en karriere innen HR-ledelse, rekruttering, eller personalutvikling, vil vår utdanning gi deg et solid grunnlag å bygge din karriere på.

Ved fullføring av utdanningen vil du være godt forberedt til å ta på deg en rekke roller innen HR- og personalutvikling, og utrustet med kunnskap og ferdigheter som er høyt verdsatt i arbeidsmarkedet.

 

Kr. 1000,- per semester.

Utdanningen er godkjent for lån i lånekassen.

Utdanningen i HR- og personalutvikling gjennomføres enten over ett år som fulltidsutdanning eller over to år som deltidsutdanning. Undervisningen foregår på nett med digitale samlinger. Ved fullført utdanning vil du få tittelen høyere fagskolegrad i HR- og personalutvikling.

Hva lærer du?

Emne 1: HR- og organisasjoner, 15 stp.

Emne 2: Rekruttering og personalutvikling, 15. stp.

Emne 3: Personalledelse, 15. stp.

Emne 4: Arbeidsrett, 10 stp.

Emne 5: Prosjektoppgave, 5 stp.

Søknad og opptakskrav

Fagskoleutdanning innen merkantilt fagområde, eksempelvis Administrasjonsledelse.

Husk å laste opp dokumenter som bekrefter din tidligere utdanning som kvalifiserer for opptak. Dette gjøres i samordna opptak.

Søk her

Kontakt

Har du spørsmål om utdanningen eller opptakskrav?  Send oss gjerne en e-post:
adok-fagskole@skole.rogfk.no